Για το blog

Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να συμβάλλει στον μεγάλο απεργιακό αγώνα των εκπαιδευτικών. Η μάχη μας αφορά όλους. Αφορά τους μαθητές, τους γονείς, τους φοιτητές και όλη την κοινωνία γιατί είναι μάχη για τη δημόσια δωρεάν παιδεία, για το δικαίωμα στη μόρφωση και του δουλειά. Αφορά όλους τους εργαζόμενους κα τη νεολαία που καταστρέφονται από την βάρβαρη μνημονιακή πολιτική της αυταρχικης τρικομματικής κυβέρνησης και της τρόικα ΕΕ- ΕΚΤ- ΔΝΤ. Είναι μια μάχη που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και να σπάσει στην πράξη των αυταρχισμό της σύγχρονης χούντας που επιστρατεύει όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Θα φιλοξενεί κείμενα, παρεμβάσεις, αποφάσεις, θα μοιράζεται πληροφορίες και στοιχεία που αποκρύβουν και διαστρεβλώνουν τα μέσα προπαγάνδας της κυβέρνησης και θα δημοσιεύει αναλύσεις. Επίσης επιδιώκει να αποτελεί πύλη ενημέρωσης και επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Να πάρουμε τις ζωές μας, τον αγώνα αλλά και την ενημέρωση στα χέρια μας. Όσοι θέλετε να συμβάλλετε στην προσπάθεια, μπορείτε να στείλετε στο educationsresistance@gmail.com κείμενα, φωτογραφίες, αποφάσεις, δράσεις καθώς και τη διαθεσιμότητά σας για βοήθεια.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ 

ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΉ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s