Αποφάσεις γ.σ. Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας

Η ΓΣ της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας είχε μαζική συμμετοχή 450 άτομα, δε χωρούσαμε, όρθιοι και έξω πολλοί γι΄ αυτό στις ψηφοφορίες δε μετρήθηκαν και άλλοι που μπαινόβγαιναν.
Αποφάσεις:

  •     για το πλαίσιο διεκδίκησης πέρασε η κοινή πρόταση ΣΥΝΕΚ-Παρεμβάσεων με 150 ψήφους, η πρόταση του ΠΑΜΕ πήρε 18 και 23 λευκά
  •     για το πρόγραμμα δράσης πέρασε η κοινή πρόταση ΣΥΝΕΚ-Παρεμβάσεων (5νθήμερες επαναλαμβανόμενες με γσ και τα υπόλοιπα) με 140 ψήφους, η πρόταση του ΠΑΜΕ (48ωρη της ΑΔΕΔΥ και ΓΣ για κλιμάκωση κλπ) στηρίχτηκε από τη ΔΑΚΕ και κάποιους ξεχασμένους πασόκους πήρε 45 και 4 λευκά.
  •     συμπληρώσαμε το πρόγραμμα δράσης με απόφαση για τοπικές κινητοποιήσεις που εισηγούνταν η σύσκεψη φορέων στη Γκράβα (το έστειλα χτες)
  •     συγκροτήθηκε απεργιακή επιτροπή που θα συναντηθεί τη Δευτέρα 6.30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ μαζί με το σύλλογο δασκάλων Αθηνά και την Ένωση Γονέων της 5ης δημοτικής κοινότητας Αθήνας (χαιρέτισαν και στη ΓΣ μαζί και ο Τόγιας) για να οργανωθούν οι παρεμβάσεις στα σχολεία την άλλη μέρα στους αγιασμούς.
  •     για την Κεντρική απεργιακή επιτροπή εκλέχτηκαν από τη ΓΣ οι Κόκλας, Κουβαρδάς (συνεκ) και Γκαρανέ, Κόφφα (παρεμβάσεις)
  •     ψηφίσματα: α) καταγγελία της Μελιτζάνη που έγινε δ/ντρια του συγχωνευμένου 39ου Γυμνασίου, β) στήριξης του Π. Κωνσταντίνου για τη δίωξη, γ) ενάντια στην επέμβαση στη Συρία.

This entry was posted in Αποφάσεις ΕΛΜΕ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s