Για ότι ανήκει σε εμάς και τα παιδιά μας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Email: anypotaktoigoneis@yahoo.gr

(ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ)

ΓΑΛΑΤΣΙ 14-5-2013

Συμμετείχαμε σήμερα 14/5/2013, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθήνας, στην κοινή συνάντηση με την Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αριστοτέλης» και «Αθηνά», τις Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων Γαλατσίου και Φιλαδέλφειας.

Ομόφωνα καταδικάσαμε την φασιστικής έμπνευσης «προληπτική» επιστράτευση των εκπαιδευτικών, από την τρικομματική κυβέρνηση των υπηρετών του κεφαλαίου, που στόχο δεν έχει μόνο να καταστείλει τον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και στην εξόντωσής τους, αλλά να τρομοκρατήσει ό,τι κι όποιον τολμά να σηκώσει το κεφάλι στο ξεπούλημα των πάντων, στο ξεπούλημα της χώρας, στην ισοπέδωση του λαού.

Αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον αγώνα των εκπαιδευτικών έμπρακτα, θεωρώντας ότι αυτός ο αγώνας αφορά όλους μας, αφορά τα παιδιά μας και να καλέσουμε συλλόγους και ΕΝΩΣΕΙΣ γονέων, συνδικάτα, λαϊκές συνελεύσεις και επιτροπές, δημοτικά σχήματα, πρωτοβουλίες αλληλεγγύης (ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ κα), πολιτιστικά στέκια και ομάδες, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και την νεολαία, για τη ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ , ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 2 μ.μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΛΜΕ (Ταΰγετου 60 Γκράβα), με στόχο τη στήριξη των αποφάσεων των καθηγητών που πιθανά θα πάρει τη μορφή απεργιακών φρουρών έξω από τα εξεταστικά κέντρα.

(Επειδή οι εξελίξεις «τρέχουν» και η αυριανή ημέρα είναι κρίσιμη, υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει η ώρα, σ΄ αυτήν την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε άμεσα).

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ , ΣΤΟ 30% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΚΑΛΙΩΝ, ΣΤΟ 68% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ…

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΜ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ

This entry was posted in Όχι στην επιστράτευση, Γεγονότα-Διαδηλώσεις, Μαθητές. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s