ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ και των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ να ΑΡΝΗΘΟΥΝ το αίτημα της ΟΛΜΕ να κηρύξουν απεργία για την Παρασκευή 17/5, την πρώτη ημέρα της απεργίας των καθηγητών είναι συνδικαλιστική προσφορά στο κυβερνητικό στρατόπεδο! Την ώρα που έπρεπε να υπάρξει συμπόρευση Ομοσπονδιών και Τριτοβάθμιων Συνδικάτων με τους επιστρατευμένους καθηγητές για να ενισχύσουμε τον αγώνα ώστε να σπάσει η επιστράτευση μέσω της γενίκευσης του απεργιακού μετώπου, η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και η ΔΟΕ αρνούνται να το κάνουν! Ειδικά η άρνηση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΔΟΕ θα καταγραφεί στις μαύρες σελίδες του εκπαιδευτικού συνδικαλισμού γιατί αφήνει μόνους τους καθηγητές σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή όπου καλούνται να μετρήσουν εχθρούς και φίλους, αληθινά αλληλέγγυους και συμπαραστάτες ή εφιάλτες και πολιτικάντηδες!!! Τούτη η στάση θυμίζει μέρες ’97.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ! ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ!

Κηρύσσουμε 5ωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή 17/5, καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τις άλλες ομοσπονδίες να πάρουν αποφάσεις απεργίας για την Παρασκευή για να ακυρώσουμε στην πράξη το κυβερνητικό σχέδιο απομόνωσης των καθηγητών.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

1ου, 3ου, 4ου, 5ου

Γραφείων Π.Ε. Α΄ Αθήνας

Κόρακα και Παπαναστασίου

Τηλέφωνο – Φαξ: 2108319372

e-mail: sylaristo@gmail.com

http://www.sylaristotelis.com

Αθήνα, 13-5-2013

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών  Π.Ε.,  Αιρετούς Α΄ ΠΥΣΠΕ Αθήνας, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ, Α’ ΑΠΥΣΠΕ, συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής της περιοχής μας

 

This entry was posted in Αποφάσεις Συλλόγων Π.Ε., ΔΟΕ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s